Železářství Bradáč - logo
Firma s dlouholetou tradicí v Libereckém kraji
U nás najdete vše potřebné, ať jste domácí kutil
či profesionální řemeslník.

10. 6. 2021 Weber Gril Akademie Liberec - TO NEJ Z WEBER BIBLE

(28.5.2021)

Nej recepty z "Weber BIBle grilování Vol. 2".  Lahodné kombinované menu. Jako předkrm si připravíte Krevetové špízy s estragonem a hořčicí v kombinaci s Exotickou salzou. Marinované kuřecí paličky jako hlavní chod, doplněné Zeleným chřestem a Jasmínovou kešu rýží.Osvěžující dezert Broskvovo-borůvkový cobbler a navrch Steak s křenovou krustou a Chilli baby ribs se sladkou BBQ omáčkou.
Cílem kurzu je dále naučit vás co nejlépe využívat váš gril v celé jeho škále možností. Ukážeme vám, jak gril správě před grilováním připravit, předvedeme rozmanité techniky grilování, jak gril správně čistit a pečovat o něj, aby vám to jednak zabralo co nejméně času, ale zároveň aby vám váš gril sloužil co nejdéle. Vyzkoušíte si i různé BBQ doplňky, které z vašeho grilu dokáží udělat plnohodnotnou venkovní kuchyň. Profesionální kuchaři, kteří vás budou kurzem provázet, prošli certifikovaným školením společnosti Weber - specialisty na grilování. Tito odborníci ví o grilech snad úplně vše a rádi vám poradí řadu vychytávek, které vám usnadní nejen grilování, ale vaření celkově a také zodpoví vaše případné dotazy. Na závěr kurzu održíte Certifikát Mistra grilování o absolvování kurzu.

Praktické informace k průběhu Gril Akademie:

Datum a místo konání:

10.6.2021 v prostorách prodejny Železářství Bradáč, Londýnská ulice 8/102, Liberec

Časová náročnost:

17.00 až do cca 22.00 hod. Doporučujeme zajistit si dopředu odvoz, případně hlídání dětí či venčení domácích mazlíčků, abyste si kurz mohli užít opravdu v klidu a pohodě a nemuseli odchod „uspěchat“...

Dárkový poukaz:

Pokud byste chtěli kurz věnovat někomu jako dárek, napište nám to do poznámky objednávky nebo se na nás obraťte na e-mail: propagace@zelezarstvibradac.cz, připravíme vám po dohodě dárkovou poukázku.

Menu:

Předkrm: Krevetové špízy s estragonem a hořčicí / Exotická salsa 

Hlavní chod: Marinované kuřecí paličky / Zelený chřest s glazé ze sladkého chilli ú Jasmínová kešu rýže

Dezert: Broskvovo-borůvkový cobbler  

Zákusek: Chilli baby back ribs se sladkou BBQ omáčkou / Steak s křenovou krustou

 

Zahrnuto v ceně:

V ceně kurzu jsou zahrnuty studené i teplé alko- i nealko nápoje, káva, čaj…

Dárek od nás:

Jako dárek od nás obdržíte zdarma originální grilovací zástěru Weber (v ceně 576,- Kč) hned na začátku kurzu, která vám zůstane i po skončení kurzu a zašleme vám případně na přání e-mailem recepty z kurzu.

Certifikát a fotografie:

Certifikát Mistra grilování o absolvování kurzu obdržíte přímo na místě na konci kurzu. K tomu pro vás na památku pořídíme na přání i pár fotografií, pouze těm z vás, kteří k fotografování dáte souhlas.

Ostatní informace:

Po celou dobu konání kurzu bude pouze pro vás otevřená i celá prodejna.

Podle počasí doporučujeme vhodné pohodlné oblečení a do večerních hodin raději teplejší. Grilovat se bude venku a stolovat podle počasí venku nebo v prostorách prodejny.

Pro vaše dotazy:

Pokud byste měli ještě nějaké další dotazy, rádi vám je zodpovíme na tel. čísle 608 960 838 nebo e-mailu propagace@zelezarstvibradac.cz


Jinak s sebou potřebujete pouze dobrou náladu a chuť si kurz pořádně užít.

Těšíme se na vás!

 

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg